Breaking News

Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού: «Ο αδελφός μου είναι στα χέρια του Θεού» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Τζώρτζη Μονογυιό, τον 45χρονο επιχειρηματία και πρώην παίκτη του ριάλιτι «The Wall», που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βούλα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (13/1).

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης, στη Μύκονο. Η αδελφή του και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, είπε στους δημοσιογράφους εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης, όπως κι εσάς τους δημοσιογράφους, που με ευλάβεια και αγάπη μιλήσατε θετικά για τον αδερφό μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν αθόρυβο και δεν έλεγε για τα καλά που έκανε.

Θέλω να προσεύχεστε για την ψυχή του. Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του Θεού, του Χριστού μας και είναι καλά. Πήγε απλά σε μία άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του πήγε κοντά στον Χριστό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου απ' την πόρτα του συνοδηγού... Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ».

Δείτε τα βίντεο.