Breaking News

Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ξέσπασε, μέσα από βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε στα social media και το εναντίον του hashtag #cancel_kopsialis.

Ο γνωστός Youtuber και Influencer ανέφερε για την υπόθεση βιaσμού της 24χρονης ότι ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε πως ο φίλος του, Δημήτρης Φιντιρίκος, δεν είχε καμία ανάμειξη. Επίσης, απάντησε σε όσους τον χαρακτήρισαν oμoφοβικό και ρατσιστή, όπως και στην ανάρτηση που τον ενέπλεξε σε υπόθεση κλοπής 30.000 ευρώ.

«Ο λόγος που δεν βγήκα να μιλήσω - και αποδείχθηκα αληθινός - είναι γιατί κάθε φορά που έβγαινα να δηλώσω το οτιδήποτε αποπροσανατολιζόταν το ενδιαφέρον από εκεί που πραγματικά υπήρχε ανάγκη, δηλαδή από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, και ασχολούμασταν με το οτιδήποτε άκυρο, που δεν είχε καμία σχέση. Επειδή, λοιπόν, πίσω από αυτό το προφίλ είμαι μόνο εγώ και όχι εσείς, ακούστε πώς έγιναν τα πράγματα…», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και συνέχισε: «Με το που έσκασε η υπόθεση με το χυδαio έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαiα και πpόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όποιους μου τα έστειλαν, επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος, που αναφέρθηκε ως βιaστής, κρατάει το παιδί μου στην τελευταία του φωτογραφία... Για ποιον λόγο, λοιπόν, εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω. Βγήκα και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, ότι είμαι κατά των βιaστών και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έλειπε στο εξωτερικό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 24χρονης. Δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία το όνομά του. Από εκεί και πέρα δεν είμαι υπόλογος για τις πράξεις κανενός...».

«Κάποιοι έκοψαν μικρά αποσπάσματα από χιουμοριστικά βίντεο του 2017 και του 2018 - που είναι αναρτημένα σε Instagram και Youtube - και με βάφτισαν ρατσιστή και ομοφοβικό... Μέσα σε αυτό το διαδικτυακό - και όχι μόνο - bullying που δέχτηκα τις τελευταίες ημέρες, είδα έξι σχόλια που με υποστήριξαν γι' αυτό και πάτησα like. Λάθος μου, αλλά γι' αυτό τα πάτησα. Όταν, μετά από μια ώρα, συνειδητοποίησα το πόσο λάθος είναι αυτά που γράφτηκαν, που ασχολούνται με τη σeξουαλική προτίμηση ενός ατόμου, εννοείται τα απέσυρα... Μην λέμε τα αυτονόητα. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και το έχω αποδείξει εδώ και χρόνια», πρόσθεσε o Youtuber και Influencer.

«Επειδή η όλη φάση πουλάει, μετά από βιaστή και συγκαλυπτή βιaστών, oμoφοβικό, σeξιστή και ρατσιστή, τι μένει να τον βγάλουμε;... κλέφτη. Βγαίνει, λοιπόν, ένα προφίλ και ποστάρει δημόσια ότι το όνομά μου είναι μπλεγμένο σε μια υπόθεση κλοπής 30.000 ευρώ και γράφει, μάλιστα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν έχω ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ το άτομο αυτό, που εμένα με διέσυρε και με είπε κλέφτη δημόσια, να το αποδείξει. Αν αποδείξει ότι εμπλέκομαι σ' αυτή την υπόθεση, εγώ θα βγω γuμνός στο Σύνταγμα. Εφόσον το όνομά μου δεν εμπλέκεται σ' αυτή την υπόθεση, για ποιον λόγο πρέπει να δέχομαι μηνύματα και να με λένε κλέφτη επειδή ένα προφίλ δημοσίευσε αυτή την είδηση. Αυτό λέγεται bullying!», κατέληξε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.