Breaking News

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Παππά (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αναβολή την περασμένη εβδομάδα, το βράδυ της Παρασκευής 14  Ιανουαρίου το «Dancing with the Stars» επέστρεψε στο Star με το 12ο live. Οι celebrities χόρεψαν με τους παρτενέρ τους και διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής υποδέχτηκαν τους 4 κριτές, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis.


Guest καλεσμένη ήταν η Δανάη Παππά. Νέα, όμορφη, λαμπερή και ταλαντούχα, η ηθοποιός - υπό τους ρυθμούς του Sweet Dreams, - μεταμορφώθηκε σε μια παραμυθένια ηρωίδα και χάθηκε σε ένα δάσος γεμάτο όνειρα κι εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!




Τη χαμηλότερη βαθμολογία είχαν η Μπέσσυ Αργυράκη με τον παρτενέρ της Γεράσιμο Μοσχόπουλο και η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο. 

Για πρώτη φορά, τα δύο τελευταία ζευγάρια χόρεψαν ξανά και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή αποφάσισε...


Το ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο παρτενέρ της Αργύρης Αργυρόπουλος.


Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι Γιάννης Δρυμωνάκος - Έφη Χορμόβα, Λευτέρης Μητσόπουλος - Κριστίνα Νοβακίβσκα, Ρεγγίνα Μακέδου - Γεράσιμος Μοσχόπουλος, Έλενα Τσαγκρινού - Βλαντιμίρ Μορότσκο, Victoria Hislop - Τηλέμαχος Φάτσης, Πάνος Γιαννακόπουλος - Μαρίλη Κουρτέση, Τάσος Παλαντζίδης - Αθηνά Παλαιολόγου, Δημήτρης Κοκονίδης - Δανάη Αυλωνίτη και Μαριάννα Γεωργαντή - Σπύρος Παυλίδης.

Στο DWTS συνεχίζουν 6 ζευγάρια:
  1. Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη
  2. Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ
  3. Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη
  4. Μπέσσυ Αργυράκη & Γεράσιμος Μοσχόπουλος (πήρε τη θέση του Γιούρι Ντιμιτρόφ)
  5. Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη
  6. Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ

Τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».