Breaking News

Κ. Τζούμας: «Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ, άλλες φορές πετυχημένο και άλλες αφόρητο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος είχε προκαλέσει αντιδράσεις, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης για τις γυναίκες. Στη συνέχεια ο ηθοποιός επιχείρησε να ανασκευάσει όσα είπε, κάνοντας λόγο για αποτυχημένο χιούμορ...

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας εκνευρίστηκε γιατί υπήρξε καθυστέρηση. Όταν εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο, ο Λιάγκας του ζήτησε συγγνώμη και του είπε ότι θα μιλήσει σε 5 λεπτά γιατί θα προβληθούν διαφημίσεις.

«Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Άντε γεια χαρά, φεύγω...» είπε εκνευρισμένος.

Τελικά δεν υπήρξε διακοπή και ο Λιάγκας τον ρώτησε: «Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό, ήταν "μαύρο" χιούμορ;».

«Έλειπε το ρήμα "νόμιζε". Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας... Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ, άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο...», απάντησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.