Breaking News

Βασίλης Σίμος: «Κόντεψα να πεθάνω, με πρόλαβαν στο τσακ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βασίλης Σίμος, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 3, διατηρεί πλέον ψαράδικο, το οποίο λειτουργεί και online. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά το Survivor. Συγκεκριμένα, είπε στην Ελένη Μουστάκη:

«Το Survivor δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Από τον ΣΚΑΪ πραγματικά δεν μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο αυτό. Όταν είχα βγει, υπήρξαν προτάσεις από το παλιό κανάλι που είχα κάνει και την εκπομπή. Μου είπαν έλα κατευθείαν να κάνουμε εκπομπή. Δεν με άφησαν να το κάνω γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι και μου έλεγαν από τον σταθμό και την παραγωγή ότι "έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε". Δεν με φώναξαν ούτε για ένα δοκιμαστικό ποτέ...

Συνολικά έχασα 15 κιλά στο Survivor. Μυϊκά κιλά γιατί γυμναζόμουν χρόνια... Όταν γύρισα και με είδε η μάνα μου, έπαθε σοκ. Μετά έπαθα κι ένα πρόβλημα υγείας, αλλά δεν ξέρω αν προήλθε από εκεί. Μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω, με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δύο χειρουργεία. Ο οργανισμός μου είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και παραλίγο να μείνω στον τόπο. Δεν είχα ανάσα και ευτυχώς με πρόλαβαν».

To «Mega Καλημέρα» παρουσίασε, επίσης, τα hοt news της ημέρας, όπως το snowboard που έκανε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κέντρο της Αθήνας, τις όμορφες στιγμές που περνάει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα και τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που μένει κοντά στο σημείο που σημειώθηκε χθες (το πρωί της Τετάρτης) η ισχυρή έκρηξη στην αρχή της λεωφόρου Συγγρού.

Δείτε το βίντεο του Mega.