Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Ξαφνιάστηκα με την αγριότητα, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις λαϊκό δικαστήριο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό, η Βάσω Λασκαράκη είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τα νεογέννητα κουτάβια της, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο Instagram.

Μεταξύ όσων αντέδρασαν με αρνητικά σχόλια, η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ πολλοί υπερασπίστηκαν την ηθοποιό, κάνοντας λόγο για επίθεση κακίας σε βάρος της. Στη συνέχεια, μέσα από stories στο Instagram, ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος υπερασπίστηκε τη σύζυγό του.


Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, όπου είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί όλο αυτό που συνέβη το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δεν είμαι όλη τη μέρα στα social media για να βλέπω τι γίνεται. Ξαφνιάστηκα λίγο με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν δική του απόφαση να απαντήσει κι όταν το κατάλαβα, είπα "ωχ". Δεν το είχαμε συζητήσει.

Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Φυσικά και αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία το δικό μου σκυλί... Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος...».