Breaking News

«Ζήτημα Ζωής» - Γιάννης Ξανθόπουλος: Το νέο τραγούδι του νικητή του «Rising Star» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του μουσικού talent show, «Rising Star». Ο τελικός είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1 τον Απρίλιο του 2017. Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Platinum, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ζήτημα Ζωής», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από το talent show «Rising Star» το 2017, στο οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ξεδίπλωσε το ερμηνευτικό του χάρισμα και την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι.

Το «Ζήτημα Ζωής» είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, εpωτικό κομμάτι, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του συνθέτη πολλών επιτυχιών και στίχους της Μαίρης Περγάμαλη. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος το «απογειώνει» με το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής του. 

Το single συνοδεύεται από ένα music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα Τρίκαλα Κορινθίας με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Μέσα σε ένα ειδυλλιακό χιονισμένο τοπίο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής μας μεταφέρει μία τρυφερή ιστορία αγάπης, που είναι «Ζήτημα Ζωής».

Το «Ζήτημα Ζωής» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.