Breaking News

Αεροπορική τραγωδία στο Περού - Επτά νεκροί (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ελαφρύ αεροσκάφος τύπου Cessna 207, που μετέφερε τουρίστες για μια περιήγηση στις Γραμμές της Nazca, στο Περού, συνετρίβη χθες (4/2), με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του και οι 7 επιβαίνοντες. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.

Οι Γραμμές της Nazca είναι μία σειρά αρχαίων γεωγλυφικών του πολιτισμού των Nazca στην ομώνυμη επαρχία του νοτίου Περού και αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Σύμφωνα με τον Guardian, η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται τρεις Ολλανδοί τουρίστες, δύο Χιλιανοί τουρίστες και δύο μέλη του πληρώματος από το Περού.

«Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Maria Reiche στην πόλη Nazca. Δεν υπάρχουν επιζώντες», δήλωσε ο ταξίαρχος της Πυροσβεστικής Juan Tirado.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Nazca, Edgar Espinoza, είπε στους δημοσιογράφους ότι το αεροπλάνο έπιασε φωτιά όταν έπεσε στο έδαφος.

Η Aero Santos, η τουριστική εταιρεία στην οποία ανήκε το αεροπλάνο, επιβεβαίωσε ότι επέβαιναν πέντε τουρίστες, ένας πιλότος και ένας συγκυβερνήτης.



Πληροφορίες από: The Guardian