Breaking News

Αμαλία Τουράνη: Νέες δηλώσεις από την πρώην σύντροφο του Ηλία Καμπακάκη - «Με χτύπησε όταν ήμουν έγκυος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αναρτήσεις της στα social media, η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και σε δηλώσεις της στο «Open Weekend».

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017 η κόρη τους διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα. Η μικρή Κλεοπάτρα ξεκίνησε τότε θεραπεία για τον καρκίνο, ωστόσο λόγω της επιθετικότητας και της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου όγκου, κρίθηκε απαραίτητη η μετάβασή της σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό. Μάλιστα, η οικογένειά της είχε ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για τη μετάβασή της και τη θεραπεία της στο εξωτερικό.

Η Αμαλία Τουράνη είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Open και στην Πένυ Καβέτσου:

«Με τη βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική. Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η Κλεοπάτρα, στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε.

Όταν ήρθαμε εδώ, ακολουθούσε στις εξετάσεις το παιδί, ακολουθούσε τα ραντεβού με τον γιατρό κλπ., όμως όλες τις υπόλοιπες ώρες ήταν τελείως αδιάφορος για το παιδί...

Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί, σταμάτησε να δίνει διατροφή και να την υποστηρίζει. Το καταρράκωσε το παιδί, το οποίο προσπαθεί επί δύο χρόνια να επικοινωνήσει μαζί του. 

Το 2010 ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου. Ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μία μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή, στον καθηγητή Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και, όντως, υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση πάνω σ' αυτό.

Δεν υπήρχε γάμος. Ο γάμος διαλύθηκε, γιατί όταν με χτύπησε ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος. Ήταν όλα έτοιμα, σε δύο μήνες παντρευόμασταν, μόλις είχαμε αρχίσει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια και διαλύθηκαν όλα. Αφού γέννησα και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. 

Έπαιρνα μηνύματα από μία άλλη γυναίκα, που είχε πάει στο δικό της σπίτι και μετά χωρίσαμε εντελώς. Αυτή ήταν η τελική προσπάθεια της επανασύνδεσης...».

Δείτε όσα είπε η Αμαλία Τουράνη.