Breaking News

Α. Μικρούτσικος: Η πορεία του στην τηλεόραση, η απώλεια του αδερφού του και η γνωριμία με τη σύντροφό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μίλησε για τη λαμπερή πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και για τα «μελανά» σημεία της

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επιτυχημένη εποχή του πρώτου «Big Brother» στην Ελλάδα,  ενώ μίλησε για τη σχέση στοργής και υποστήριξης που είχε με τον αδελφό του, τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο.

«Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο... Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου... Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Επίσης, περιέγραψε πώς πέρασε τα χρόνια που απομονώθηκε, ενώ αποκάλυψε για τη γνωριμία με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή:

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί, την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε, που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της, καθώς ήταν ίδιες, ήταν μικρογραφία της. Μάλιστα, είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο. Τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών».

Δείτε τη συνέντευξη.