Breaking News

Αντρέας Γεωργίου: «Δεν είμαι παρουσιαστής αλλά το Χ Factor μου ταιριάζει» - Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «Χ Factor» επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA... Την παρουσίαση των live, που θα ξεκινήσουν τον Μάιο, αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αντρέας Γεωργίου είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Ελένη» για το μουσικό talent show: 

«Τον Μάρτιο ξεκινάνε τα casting και τον Μάιο τα live. Χαίρομαι που είμαι ένα κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε...

Δεν δηλώνω παρουσιαστής, όμως, νιώθω ότι το συγκεκριμένο project είναι για μένα "ταμάμ", γιατί έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές. Και του casting, όταν αναζητούσα καινούργια πρόσωπα, και στην πλευρά των παικτών, όταν έπρεπε να διαγωνιστούν. Φυσικά θα είμαι δίπλα στα παιδιά και θα ζήσω μαζί τους το άγχος - γιατί ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό - και θα προσπαθήσω να τους ενθαρρύνω ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό...

Μετά από τα τελευταία δύο χρόνια, νιώθω ότι αυτό το show θα είναι μία ευχάριστη νότα σε αυτή τη χρονιά. Όταν ένα show θα έχει νέα παιδιά με όνειρα, αισθάνομαι ότι είναι και το σωστό timing. Θα μπούμε στο καλοκαίρι με το X Factor φέτος».

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις και οι συντελεστές του «Χ Factor».

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο, ενώ τον παλμό στο backstage θα δίνουν η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε τα βίντεο του Mega.