Breaking News

Η. Αστέρη - Ε. Μπλέτσας: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση - «Σαν παραμύθι» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είχαν γίνει γονείς για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019, όταν καλωσόρισαν στη ζωή την κόρη τους. Τον Ιούλιο του 2021 γεννήθηκε και η δεύτερη κόρη τους. Η βάφτιση έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Οι κορούλες τους πήραν τα ονόματα Ίρις και Νεφέλη.

Την Κυριακή η Ηλέκτρα Αστέρη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram δύο φωτογραφίες από τη βάφτιση. Στη λεζάντα έγραψε:

«ΙΡΙΣ & ΝΕΦΕΛΗ

Η βάφτιση των κoριτσιών μας έγινε όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί. Ήμασταν λίγοι και καλοί. Και κυρίως ήμασταν γεμάτοι από αγάπη για αυτά τα δύο κoριτσάκια που θα μεγαλώσουν και θα γεμίσουν τον κόσμο με την ομορφιά της ψυχής τους και την αλήθεια τους.

Σε όλους όσους μας ρωτάτε σχετικά, να πω ότι δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο όσον αφορά τον στολισμό, διοργανώσεις κτλ. Κάναμε τα απαραίτητα. Σ' αυτό που "επενδύσαμε" αυτή τη μέρα ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο των κοριτσιών. Και δεν είχαμε άδικο. Γιατί τελικά αυτά είναι που μένουν. Και όταν αναλαμβάνει να φωτογραφίσει ο @dimitrisandritsos μια τόσο σημαντική στιγμή σου, τα πράγματα είναι κάπως έτσι. Σαν παραμύθι.

Η βάφτιση έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ήταν μια από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής μας.

Ίρις & Νεφέλη μου, το φως να έχετε μέσα και έξω σας. Όλα τα άλλα γίνονται.»