Breaking News

Διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου η δίκη Τοπαλούδη - «Θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η δίκη για το βιaσμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, το Νοέμβριο του 2018, διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, μετά από αίτημα της υπεράσπισης. Σε πρώτο βαθμό, η αυλαία στη δίκη είχε πέσει με την ποινή των ισοβίων και επιπλέον 15 ετών κάθειρξης στους δύο κατηγορούμενους, τον 24χρονο από τη Ρόδο και τον 22χρονο Αλβανικής καταγωγής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 22χρονος δεν παρουσιάστηκε σήμερα (14/2) στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορο του, ο οποίος υποστήριξε ότι διορίστηκε πρόσφατα από τον κατηγορούμενο, τονίζοντας πως θέλει χρόνο για να μελετήσει τη δικογραφία. Το αίτημά του έγινε δεκτό από το δικαστήριο και η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Ακολούθησε το ξέσπασμα από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δήλωσε στη συνέχεια στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Παρακαλώ πολύ όλους να βγάλουν τον όρο ισόβια. Στις δέκα ημέρες, μετά την πρωτόδικη απόφαση, οι δολοφόνοι μπορούν να ασκήσουν έφεση για να πάρουν ελαφρυντικά... Light δολοφονία δεν υπάρχει. Κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν. Στραγγαλισμός με μαχαίρια δεν υπάρχει, έκαναν ό,τι τους κατέβει στο μυαλό αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα... Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής. Θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης».

Δείτε τα βίντεο της ΕΡΤ.