Breaking News

Δολοφονία Άλκη - Αλέξης Κούγιας: ««Νομίζω ότι αναζητείται και 13ος εμπλεκόμενος»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Νομίζω ότι αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», είπε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης και αποκαλύπτονται στοιχεία, προκύπτει πως ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη καταδρομική επιχείρηση. Τα αυτοκίνητα που «περιπολούσαν» στα στενά, έψαχναν να βρουν τα παιδιά», τόνισε, προσθέτοντας ότι: «Είμαι ήσυχος ό,τι η ανακρίτρια θα κάνει ότι πρέπει».

Χθες, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνα της».

«Νομίζω ότι αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», είπε ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας πως θα προκύψουν νέα στοιχεία από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που αναμένεται να βγουν το επόμενο διάστημα.

Δείτε αναλυτικότερα στο Ant1News.gr