Breaking News

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Γιώργος Νερούτσος (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Νερούτσος. H A’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρια Αγάτσα, έγραψε στο Facebook το βράδυ της Τετάρτης:

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος του ραδιοφώνου της ΕΡΤ Γιώργος Νερούτσος, ένας καλός συνάδελφος που μοιραζόμασταν προβλήματα και αγωνίες... Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Καλό παράδεισο Γιώργο...».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: «Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Νερούτσος, σε ηλικία 66 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντινάν. Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως μουσικός παραγωγός και δημοσιογράφος στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στη Φωνή της Ελλάδας ενώ υπήρξε από τους ιδρυτές του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός του ομίλου Αντένα. Η οικογένεια της ΕΡΤ και οι συνάδελφοι του εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους οικείους του».