Breaking News

Εκτός «Φάρμας» η Α. Τσουμελέκα - Συγκίνησε ο Μ. Πελεκάνος: «Άντεξε μία εβδομάδα, ήταν σε θερμοκοιτίδα» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Κυριακής ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση από τη «Φάρμα» της Αθανασίας Τσουμελέκα, η οποία έχασε στη μονομαχία της με τον Κουτσαβάκη.

Νωρίτερα, ο επιστάτης Βασίλης Φιλίππου έμεινε ικανοποιημένος από τα σκέλη της αποστολής που αφορούν τις κατασκευές, όχι όμως από το αποτέλεσμα της επεξεργασίας του μαλλιού με παραδοσιακό τρόπο, όπως ζητήθηκε.

Ο Βασίλης Φιλίππου έδωσε παράταση στους παίκτες και τους ρώτησε αν θέλουν ως έπαθλο την έκπληξη ή τις κότες. Ο Μάνος Πανταζής και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης προτίμησαν τις κότες, ωστόσο οι υπόλοιποι 8 παίκτες επέλεξαν την έκπληξη.

Η έκπληξη ήταν  αντικείμενα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, κάτι που προκάλεσε σε όλους ενθουσιασμό και συγκίνηση.


Το έπαθλο έφερε αναμνήσεις στον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας είχε ήδη έναν γιο και μία κόρη όταν η σύζυγός του έμεινε έγκυος πριν μερικά χρόνια. Η εγκυμοσύνη της ήταν δύσκολη και τελικά έφερε στη ζωή πρόωρα δύο κoριτσάκια. Το ένα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το άλλο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος εξομολογήθηκε συγκινημένος στην κάμερα της παραγωγής: «Γεννήθηκαν πρόωρα... Η Σωτηρούλα άντεξε μία εβδομάδα... Η πρώτη αγκαλιά που την πήρα ήταν όταν είχε φύγει από τη ζωή, γιατί ήταν σε θερμοκοιτίδα. Ήταν η πρώτη και η τελευταία αγκαλιά. Θα υπάρχει πάντα η σκέψη και ο πόνος... δεν ξεχνιούνται αυτά... απλά συνεχίζεις και ζεις μ' αυτά, με την αγάπη που είχες και προχωράς... Βλέπω την Ευφραιμία και παίρνω κουράγιο, είναι 6 χρονών. Δεν περπατάει και δεν μιλάει, είναι δύσκολη η κατάστασή της, αλλά έχει κάποια σημάδια βελτίωσης και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε...».


Στη συνέχεια η Αθανασία Τσουμελέκα και ο Κουτσαβάκης μονομάχησαν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».


Μετά από τέσσερις γύρους, ο Κουτσαβάκης κατάφερε να επικρατήσει, κερδίζοντας με 3-1, με την Αθανασία Τσουμελέκα να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο.