Breaking News

Ελένη Γερασιμίδου: «Τον προσέβαλε τον Τάσο Χαλκιά, οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία είπε, μεταξύ άλλων, στην Ελένη Μουστάκη:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για το θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, κάναμε δύο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω κι εγώ στη σειρά "Σέρρες" (του Γιώργου Καπουτζίδη). Δεν τον ξαναείδα, αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου...

Σε ό,τι αφορά τη σειρά, δεν με κάλυψε η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το "ναυάγιο" της συνεργασίας μας. Με παίνεψε πολύ, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και με πολύ μεγάλη χαρά είχα δεχθεί. Διάβασα το σενάριο και του απάντησα γραπτώς με mail. Εντάξει, να είναι καλά...

Αν ηθοποιοί άφησαν παράσταση στη μέση για να πάνε σε ριάλιτι (Survivor) είναι ασυγχώρητο, αλλά δεν μπορώ να τους κρίνω γιατί δεν ξέρω τις οικονομικές τους ανάγκες...».

Όταν ρωτήθηκε για την ένταση που επικράτησε στη συνέντευξη που παραχώρησε  ο Τάσος Χαλκιάς στην Ιωάννα Μαλέσκου, η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε:

«Θεωρώ ότι κάποιοι δεν ξέρουν για τους ηθοποιούς. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφό μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν... Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω ότι δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω, όμως, την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή...».

Δείτε το βίντεο.