Breaking News

Δ. Φραγκιόγλου: «Ο ρόλος του Χλαπάτσα είναι ευχή και κατάρα, του συμπεριφέρομαι λες και είναι... ένας μακρινός συγγενής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο μουσικό Θεατροταβερνείο «Τα Δειλινά», που είναι το όνομα της μουσικοθεατρικής παράστασης που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Νίκος Κουρκούλης.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 60' σε μια γειτονιά στην περιοχή της Πλάκας... Θέατρο, ζωντανή μουσική, τραγούδι και φαγητό συνδυάζονται μέσα σε έναν χώρο διαμορφωμένο, ανάλογα με τα δεδομένα της παράστασης και της εποχής που σκοπό έχει να αναβιώσει το καλό λαϊκό τραγούδι.

Ο Νίκος Κουρκούλης, έχοντας μαζί του, τους Γιώργο Χατζή, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Χρήστο Νικολάου, Ντένις Λεβέντη, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ασπασία Λαιμού, Αγγέλα Σιδηροπούλου και μία πλειάδα τραγουδιστών και χορευτών, υπόσχονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

«Ο ρόλος του Χλαπάτσα είναι ευχή και κατάρα. Τον έχω αφήσει πίσω και συμπεριφέρομαι λες και είναι ένας μακρινός συγγενής μου. Αυτός ο ρόλος έφερε περιορισμούς στην πορεία μου στο θέατρο... Έχω βιώσει πολλές απορρίψεις στα επαγγελματικά μου, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Και εξομολογήθηκε: «Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου είναι άριστη. Με όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου έχω πολύ καλές σχέσεις».

Όταν ρωτήθηκε για το Metoo, ο ηθοποιός σχολίασε: «Χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το κουράγιο και βγήκαν και μίλησαν. Θα λυθούν πολλά πράγματα που ήταν σαν ένα κακό σπυρί που έσπασε στο χώρο».