Breaking News

Γιώργος Κιμούλης: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του για τις αγωγές που κατέθεσε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Βασίλης Καπερνάρος, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος κατέθεσε δύο αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Η μία αγωγή στρέφεται κατά του ΣΕΗ, του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα και δύο ακόμη μελών του. Η άλλη αγωγή είναι κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Ζέτα Δούκα είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για άσχημη συμπεριφορά τη θεατρική σεζόν 2008 - 2009 στην παράσταση "Πιο κοντά" (Closer), στο Θέατρο Αθηνών. Την επόμενη μέρα της καταγγελίας, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού, που συμμετείχαν, επίσης, στην παράσταση, εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω του δικηγόρου τους, τονίζοντας ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε.


Ο Βασίλης Καπερνάρος τόνισε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Mega: «Κατέθεσε τις αγωγές μετά από ένα χρόνο, γιατί τόσο χρειάστηκε για να συγκεντρωθεί το αποδεικτικό υλικό, ώστε να είναι βάσιμες και αποδείξιμες οι αγωγές. Η καταγγελία έγινε μόνο τηλεοπτικά, δεν έγινε καμία επίσημη καταγγελία στα αρμόδια όργανα».

Και πρόσθεσε: «Εξαιτίας αυτών των ψευδών καταγγελιών, για περιστατικά πριν από 13 χρόνια, που φέρεται ότι έγιναν, ο Γιώργος Κιμούλης έχασε τις δουλειές του... Τα ποσά, που αναφέρονται στις αγωγές, είναι βάσει των εσόδων που έχασε μετά την καταγγελία».

«Αφού έχουν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και έγιναν αυτά που υποστηρίζουν, γιατί δεν προσέφυγαν τότε στη Δικαιοσύνη και προσέφυγαν μετά από 13 χρόνια στην τηλεόραση;», είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο του Mega.