Breaking News

Η αντίδραση του Μ. Παπαγιάννη στην είδηση ότι ηθοποιός τον κατονομάζει σε δική της υπόθεση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Τετάρτη, έγινε γνωστό ότι γυναίκα ηθοποιός θα καταθέσει ως μάρτυρας στη γνωστή υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο Xυτήpιo, τον Ιανουάριο του 2018, όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει πετάει».

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός υποστηρίζει ότι και η ίδια είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον Μάνο Παπαγιάννη, σε παλιότερη συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Το πρωί της Πέμπτης η Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Ο Μάνος Παπαγιάννης φυσικά και γνωρίζει ποια είναι η συγκεκριμένη ηθοποιός, καθώς την έχει μηνύσει. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σωματική βία, ωστόσο παραδέχεται πως - στην παλαιότερη περιοδεία τους - υπήρξε μία φραστική αντιπαράθεση με την ηθοποιό μέσα σε ένα βαν, παρουσία και άλλων προσώπων. Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μηνύσει τη συνάδελφό του και τους άλλους τέσσερις ηθοποιούς της παράστασης που θα είναι στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου ως μάρτυρες υπεράσπισης. Τους έχει μηνύσει για "ψευδορκία μάρτυρα". Θα αμφισβητήσει την αξιοπιστία των μαρτύρων».