Breaking News

Η απάντηση της Σ. Παυλίδου για την ανατροπή στην υπόθεση ξυλoδαρμού και οι δηλώσεις της δικηγόρου του Μ. Παπαγιάννη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον ερχόμενο Μάιο θα δικαστεί η υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο Xυτήpιo, τον Ιανουάριο του 2018, όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει πετάει».

Η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον συνάδελφό της για βιαιοπραγία και ακολούθησαν αλληλομηνύσεις. Χθες, η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, είπε στο Πρωινό ότι ο ηθοποιός δεν έχει μηνύσει τη συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μάλιστα, η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη θα εκδικαστεί πρώτη, καθώς έφτασε νωρίτερα στον Εισαγγελέα.

Σε δήλωσή της, μέσω του δικηγόρου της - που προβλήθηκε στις πρωινές εκπομπές - η Σοφία Παυλίδου απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Για μια ακόμη φορά, δυστυχώς, η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2018 στο θέατρο Χυτήριο, αυτή τη φορά εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους - νομικούς και μη - καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου των ποινικών υποθέσεων από την αρμόδια Εισαγγελία, λόγω υπερβολικού φόρτου ποινικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασίας, την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από τον Μάιο του 2019. Δυστυχώς, από τον Ιούνιο του 2019, ανέμενε τη σειρά προσδιορισμού της...».

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε αργότερα στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Η δημοσιογραφική προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική από τη νομική προσέγγιση. Όταν γίνεται ένα γεγονός, όπως το 2018 που συνέβη αυτό το γεγονός, η κάθε πλευρά είχε τις δικές της απόψεις και δημιουργήθηκε μία διαφορετική εντύπωση. Σήμερα η δικαιοσύνη έρχεται με πολύ μεγάλη σαφήνεια για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο χώρο εργασίας κι έχει αποφανθεί ότι, ως προς το περιστατικό, φέρεται να υπήρχαν εκατέρωθεν αδικήματα».

Δείτε τα βίντεο.