Breaking News

Η Φάρμα: Αποχώρησε ο Νεόφυτος Ηλία - Η νέα κόντρα και τα δάκρυα της Α. Ηλιάδη για την απώλεια του πατέρα της (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Κουτσαβάκης ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και οδήγησε τον Νεόφυτο Ηλία στην έξοδο από τη «Φάρμα».

Νωρίτερα, με αφορμή τις δουλειές στο σπίτι, ξεκίνησε μία νέα κόντρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Αθανασία Τσουμελέκα και τη Νάιρα Αλεξοπούλου.

Να σημειωθεί ότι η Αθανασία βρίσκεται ήδη στα «μαχαίρια» με την Αγγελική Ηλιάδη και τη Σάσα Μπάστα, η οποία στο προηγούμενο επεισόδιο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς κατέρρευσε ο οργανισμός της.


Το κλίμα στον αχυρώνα, πριν τη μονομαχία, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, καθώς οι παίκτες θυμήθηκαν τις οικογένειές τους, που τους λείπουν πολύ, όπως και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.


Η Αγγελική Ηλιάδη συγκινήθηκε όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα της. Η τραγουδίστρια είχε αποχωρήσει πριν από ένα μήνα περίπου, όταν ενημερώθηκε για το θάνατό του και επέστρεψε πριν λίγες ημέρες.

«Ξέρω ότι εκεί που είναι, είναι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για μένα και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στον Σάκη Τανιμανίδη.


Ο Νεόφυτος Ηλία και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης) μονομάχησαν με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι.


Ο Νεόφυτος Ηλία προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο ο Κουτσαβάκης ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 5ο αγώνισμα επικράτησε ξανά ο Κουτσαβάκης, με τον Νεόφυτο να αποχωρεί από τη «Φάρμα».