Breaking News

Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα κλέψει τίποτα στο περσινό Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε ξεσπάσει, με αφορμή τις αλληλοκατηγορίες των Μαχητών για το φαγητό. Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Κάτια είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο deja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να έβλεπα τη δικιά μου τη φουρνιά. Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο, άσχημο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού και απογοήτευσης.

Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι, άθελά τους θεωρώ, σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor... "Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι και το λάδι"... "Χαίρομαι" που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο.

Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε ποτέ στη δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στο χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν... Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο παιχνίδι για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω».