Breaking News

Η συγκίνηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για την απώλεια του Πάνου Νάτση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» φιλοξενήθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία είχε συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους με την ανάρτησή της για τον αδικοχαμένο ηθοποιό Πάνο Νάτση... 

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1. «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου. Γιατί Πανούλη μου; Δεν το χωράει το μυαλό μου. Τόσο ευγενικός, τόσο καλόψυχος, τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι, σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη, σπαράζει η καρδιά μου. Σ' αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πώς να σου πω καλό ταξίδι, δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη», είχε γράψει στο Instagram.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για τη ζωή της και την καριέρα της, στο οποίο έγινε αναφορά και στον Πάνο Νάτση.

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι και λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις... Αλλά έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου. Επειδή είναι καθημερινό, δεν υπάρχει το περιθώριο να λείπεις... Ζορίστηκα πολύ και δεν θέλω να το ξανακάνω αυτό, αν και είμαι πολύ εργασιομανής και τυπική.

Πριν τον Πάνο, είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες και ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά, επειδή έπρεπε πάντα να είμαι εκεί για τη δουλειά...

Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις. Όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις, σου μένουν... πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο...».