Breaking News

Η συνέντευξη του Φοίβου στο «Ενώπιος Ενωπίω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «Ενώπιος Ενωπίω» της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον Φοίβο, ο οποίος αφηγήθηκε τη διαδρομή του.

Μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος συνθέτης - που άφησε πίσω του τη Νομική και το όνειρο του πατέρα του να τον διαδεχθεί στη δικηγορία - μίλησε για τις συνεργασίες του με γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ αποκάλυψε και την αιτία του καλλιτεχνικού του διαζυγίου με τη Δέσποινα Βανδή.

«Τα αισθήματα με τη Δέσποινα είναι αμοιβαία και εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ γι' αυτήν... Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα, επί 17 χρόνια, το αγαπημένο σου φαγητό; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω... Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα, είναι κατανοητό και ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή, είμαι του δόγματος ''ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις''. Γενικά, είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης, όμως, θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.