Breaking News

Η συζήτηση για τον Π. Χαϊκάλη έφερε ένταση στο Πρωινό - Ελένη Φιλίνη: «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε η Έλενη Φιλίνη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Παύλο Χαϊκάλη, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η Έλενη Φιλίνη και ο Παύλος Χαϊκάλης συνεργάστηκαν στην παράσταση «Νικοτιτανικός», η οποία ανεστάλη τελικά λόγω προβλήματος υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι υπήρχαν λίγοι θεατές στην πρεμιέρα. Η Ελένη Φιλίνη δεν ταξίδεψε στην Κύπρο καθώς αντιμετώπισε και η ίδια πρόβλημα υγείας.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέμειναν σε ερωτήσεις σχετικά με την παράσταση, τονίζοντας ότι ο Χαϊκάλης είπε ψέματα για τον αριθμό των θεατών στην πρεμιέρα, φέροντας σε δύσκολη θέση την ηθοποιό.

Από την πλευρά της η Ελένη Φιλίνη τόνισε, μεταξύ άλλων: «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή και μετά δουλέψαμε μαζί... Τον ξέρω σαν άνθρωπο... Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό... Δεν άλλαξε τη συγγνώμη για το συγκεκριμένο θέμα. Την άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι' αυτά. Έχει γίνει τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ... Το "συγγνώμη" που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για ένα άλλο θέμα που είχε ακουστεί... Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ...».

Η συζήτηση έφτασε στην αστρολογία, με την οποία ασχολείται ο Παύλος Χαϊκάλης και οι τόνοι ανέβηκαν ξανά, καθώς υπήρξε διαφωνία σχετικά με δηλώσεις του ηθοποιού για το συγκεκριμένο θέμα.

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα και μπλέκεσαι με αυτή την ιστορία;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να εκνευρίζεται και να απαντά: «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;».

«Προσκαλώ τον Παύλο Χαϊκάλη να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, κάτι που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά. «Σε παρακαλώ πολύ, ας αλλάξουμε θέμα...», είπε η παρουσιάστρια.