Breaking News

Η Σ. Χρηστίδου επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της: «Επέλεξα να μην εμφανιστώ σήμερα με μαύρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου, το πρωί του Σαββάτου (12/2) η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια είχε γνωστοποιήσει, μέσω social media, ότι ενημερώθηκε πως κάποιοι πραγματοποιήσαν λήψη φωτογραφιών στην κηδεία, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς της.

«Από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, φοβόμουν αυτές τις δύσκολες στιγμές... Θέλω να ευχαριστήσω όλους, την παραγωγή, τον Νίκο Κοκλώνη, το κανάλι, την Κατερίνα Ζαρίφη - που ήταν εδώ - και τον κόσμο, που έλαβα ένα τεράστιο κύμα αγάπης», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συγκινήθηκε στην έναρξη της εκπομπής.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν ανάλογες εμπειρίες. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι μέχρι να έρθει στο σπίτι σου αυτή η αρρώστια, δεν το καταλαβαίνεις. Είναι πολύ διαφορετικό όταν χτυπά τη δική σου πόρτα κι έρχεται στο σπίτι σου. Επέλεξα να μην εμφανιστώ σήμερα με μαύρα, αλλά με το χαμόγελό μου και με μια μπλούζα από τις "Γυναίκες χωρίς Σύνορα". Η μαμά μου ήταv ιδρυτικό μέλος και θέλω να ρίξω λίγο φως. Είναι σπουδαίο το έργο τους και θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της οργάνωσης, η οποία ήταν η μεγάλη αγάπη της μαμάς μου... Στέλνω ένα φιλί στον μπαμπάκα μου και στον αδερφό μου...».