Breaking News

Josh Holloway: Ο ευτυχισμένος γάμος του «Σόγιερ» από το «Lost» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Josh Holloway έγινε πασίγνωστος από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως  James 'Sawyer' Ford (Τζέιμς 'Σόγιερ' Φόρντ) στην επιτυχημένη σειρά "Lost" (Οι Αγνοούμενοι).

O Αμερικανός ηθοποιός και πρώην μοντέλο γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1969  στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, αλλά μεγάλωσε στη Τζόρτζια. Η πρώτη του δουλειά ήταν να μαζεύει... νεκpά κοτόπουλα σε αγρόκτημα. Μαθήτευσε στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, όπου έφυγε μετά από ένα τετράμηνο λόγω οικονομικών δυσκολιών. Όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο σε μεγάλες εταιρίες όπως Dolce & Gabbana, Calvin Klein και Donna Karan. Το 1993, εμφανίστηκε στο τραγούδι «Cryin» των Aerosmith. 

Το μεγάλο του "μπαμ" ήρθε όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά "Lost". Πρωταγωνίστησε, επίσης, στη σειρά "Colony" (2016-2018), μαζί με την Sarah Wayne Callies, που έγινε γνωστή από το ρόλο της στο "Prison Break" ως η γιατρός Sara Tancredi, φίλη του Michael Scofield. Το ξέσπασμα της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα η σειρά να ρίξει τίτλους τέλους στην τρίτη σεζόν. Την περασμένη σεζόν εμφανίστηκε στη σειρά "Yellowstone".


Ο Josh Holloway άρχισε να βγαίνει το 1999 με την Yessica Kumala, που κατάγεται από την Ινδονησία. 


Οι δυο τους παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Απρίλιο του 2009 τη Java Kumala και τον Φεβρουάριο του 2014 τον Hunter Lee.


Ο ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα - συγκεκριμένα του Αγίου Βαλεντίνου - με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία με τα παιδιά του, ενώ αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στη σύζυγό του.

«Σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα μαζί και κοίταξε τι φτιάξαμε... Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μωρό μου. Σ' αγαπώ και σ' ευχαριστώ για την πιο γλυκιά ανάρτηση που έχω διαβάσει ποτέ», έγραψε στη λεζάντα (ο λογαριασμός της συζύγου του είναι ιδιωτικός, οπότε δεν φαίνεται η ανάρτησή της).


Να σημειωθεί ότι το 2005, το περιοδικό People τον χαρακτήρισε ως ένα απ' τα 50 ομορφότερα άτομα του πλανήτη. Το 2006, ονομάστηκε ο πιο σeξι σταρ της τηλεόρασης. Την ίδια φορά, ψηφίστηκε από το Us Weekly ως ο δεύτερος ομορφότερος σταρ του Χόλυγουντ.



Με πληροφορίες από: wikipedia