Breaking News

Καινούργιου - Λιάγκας για Ρουβά: «Θλίψη, απογοήτευση... » - «Υπάρχουν δύο θέματα... δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha:

«Θλίψη, απογοήτευση... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος, που είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών, εξισώνει τους τοξικομανείς με τους παιδεpαστές και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πάει να στηρίξει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μου φαίνεται αδιανόητο. Όλα τα επιχειρήματα ήταν λάθος.

Το μόνο σωστό που είπε ήταν για το τεκμήριο της αθωότητας... Αλλά για έναν άνθρωπο, που βρίσκεται στην κορυφή και υποτίθεται επηρεάζει και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, να βγαίνει να κάνει τέτοιες δηλώσεις στην παρούσα φάση, νομίζω είναι καταστροφικό για την καριέρα του αλλά και για τον ίδιο».


Το θέμα παρουσιάστηκε και στο Πρωινό, όπου, μετά τα σχόλια των συνεργατών του, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Υπάρχουν δύο θέματα... Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα.

Δεύτερον, ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος. Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε;

Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Δηλαδή, το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή τα έκανε χάλια επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας... Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο...».