Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 11 - 12

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 26/2/22 - Επεισόδιο 11: 
Η Νατάσα ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξανδρο για την αγκαλιά με την Κατερίνα, πείθεται ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, αλλά προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να αναλάβει την Κατερίνα ο Αντώνης. Η Κέλλυ ξεκινάει δουλειά στην κλινική και χαίρεται που βλέπει τον Μάριο. Την ίδια ημέρα ξεκινάει κι η Τατιάνα προς μεγάλη χαρά του Πέτρου και η έλξη μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Ο Δημήτρης παραιτείται από τη δουλειά του για να έχει πιο πολύ χρόνο με την Κατερίνα, ενώ ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι η Κατερίνα έχει πάρει ένα μεγάλο δάνειο, για να αγοράσει αμάξι και να κάνει όλα όσα έχει στη λίστα της. Κατά συνέπεια, αγχώνεται ότι θα βρεθεί χρεωμένη χωρίς δυνατότητα να αποπληρώσει το δάνειο και αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την υγεία της...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας – λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)

Κυριακή 27/2/22 - Επεισόδιο 12: Ο Αλέξανδρος λέει στην Κατερίνα μια τραβηγμένη θεωρία ότι η αρρώστια της επηρεάζει την ικανότητά της να παίρνει σωστές αποφάσεις και πηγαίνει μαζί της στο γραφείο κηδειών για να πληρώσει αυτός την κηδεία, δήθεν από ένα πρόγραμμα της κλινικής. Η Λουκία, θυμωμένη που τη χώρισε ο Δημήτρης, βάζει την ξαδέρφη της να αφήσει ένα ηχητικό μήνυμα στην Κατερίνα, που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη. Η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει το μήνυμα όταν έρχεται σπίτι της ο Αλέξανδρος για να την πείσει να ακυρώσει τον γάμο. Η Κατερίνα φτιάχνει κοκτέιλ και πίνουν. Το αλκοόλ και η ανάλαφρη διάθεση τούς κάνουν να παραδεχτούν ότι κανείς από τους δύο δεν θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα  Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας-λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος-πλαστικός χειρουργός), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης), Ιωάννης Βαγιωνάς (υπάλληλος γραφείου τελετών), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γεώργιος Καπινάρης (υπεύθυνος επιχορήγησης), Ιωάννα Μονέδα (wedding planner)

Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ