Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 7 - 8

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 12/2/22 - Επεισόδιο 7: 
Στο σπίτι υποδέχονται τους δύο γαμπρούς, τον Δημήτρη και τον Ιάκωβο, και οι ετοιμασίες αρχίζουν. Μια παλιά πελάτισσα της Κατερίνας ζητάει τη βοήθειά της για να κάνει καταγγελία στον γιατρό της, ο οποίος από λάθος διάγνωση της έδωσε μόνο τρεις μήνες ζωής. Η Κατερίνα ζητάει από τον Αλέξανδρο να υπογράψει την καταγγελία, αλλά εκείνος αρνείται. 

Η Κατερίνα αισθάνεται ότι την προδίδει και του κόβει την «καλημέρα». Αποφασίζει να βγει σε τηλεοπτική εκπομπή για να καταγγείλει η ίδια τον γιατρό. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει πως ο επίδοξος αγοραστής των δύο ορόφων της κλινικής είναι ένας παλιός του συμφοιτητής, με τον οποίο είχαν πάντα κόντρα κι ότι η Νατάσα πίσω απ’ την πλάτη του έδωσε χρήματα στον πατέρα του για την κλινική κερδίζοντας έτσι θέση μετόχου...

Guests: Ζωή Αβραμίδου (Σάσα), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Κλαίρη Μανιάτη (Μπέλλα Αγγελίδη), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή). Συμμετέχει το πολυφωνικό συγκρότημα της Στέλλας Κοπάνου.

Κυριακή 13/2/22 - Επεισόδιο 8: Η Κατερίνα με την ασθενή της πηγαίνουν για καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο και ο Αντώνης αναλαμβάνει την περίπτωση. Η Λουΐζα, η γραμματέας του Κέντρου Υγείας, δεν βρίσκει πουθενά τον φάκελο της Αιμιλίας Χατζή και πηγαίνει στην κλινική να ρωτήσει τον Αλέξανδρο. Με την ευκαιρία, του δίνει τον φάκελο της Κατερίνας, που είχε μείνει στο κέντρο. Ο Αλέξανδρος καταλαβαίνει πως μπέρδεψε τους φακέλους και ψάχνει την Αιμιλία Χατζή να την ενημερώσει.

Στο μεταξύ, η επιτροπή αξιολόγησης για την επιχορήγηση του Αλέξανδρου του ζητάει καθαρό ιατρικό ιστορικό κι ο Αλέξανδρος δεσμεύεται ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με ασθενή. Η Μαρκέλλα αλλάζει γραμμή στη σχέση της με τον Πέτρο. Από δω και πέρα, τέρμα οι ζήλιες. Στο μεταξύ, η Κατερίνα λέει την αλήθεια στον Αντώνη για την αρρώστια της...

Guests: Δημήτρης Αγόρας (μαγαζάτορας), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Γεωργία Κοβαίου (Αντιγόνη), Άννα Κουρή (Αιμιλία Χατζή), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα), Κλαίρη Μανιάτη (Μπέλλα Αγγελίδη), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλέξανδρος Παπαϊωάννου (κοσμηματοπώλης), Γιάννης Σέρρης (Σπύρος), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)

Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ