Breaking News

Kim Kardashian για Kanye West: «Μου προκαλεί συναισθηματική δυσφορία» - Η βόλτα του ράπερ με τη νέα του σύντροφο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Kanye West εθεάθη στο Μαϊάμι με τη νέα του σύντροφο 
Chaney Jones (δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες) και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του διαζυγίου με την Kim Kardashian.

Ο Kanye West και η Kim Kardashian έχουν τέσσερα παιδιά, την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2χρονο Psalm.

Οι φήμες περί διαζυγίου είχαν ξεκινήσει στις αρχές της περασμένης χρονιάς, όταν η Kim Kardashian είχε ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες από τα οικογενειακά Χριστούγεννα που πέρασε, στις οποίες χαρακτηριστική ήταν η απουσία του 44χρονου ράπερ.

Τον επόμενο μήνα, τον Φεβρουάριο του 2021, η 41χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές», σε μία προσπάθειά της να τερματίσει τον γάμο τους, που είχε γίνει στις 24 Μαΐου 2014.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Kim Kardashian κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα παρακαλώντας έναν δικαστή να τη δηλώσει ως single, καθώς υποφέρει από «συναισθηματική δυσφορία» στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, που συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις για την ιδιωτική τους ζωή, διαγράφοντας τις κοινοποιήσεις στα social media ώρες αργότερα.

«Θέλω πολύ να χωρίσω», φέρεται να είπε σε έναν δικαστή στις καταθέσεις της, τονίζοντας ότι: «Ο Kanye δημοσιεύει πολλή παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα προσωπικά μας θέματα, κάτι που μου έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία».

Οι ατάκες του ράπερ στα social media περιλαμβάνουν και επίθεση στον νέο σύντροφο της Kim Kardashian, τον κωμικό ηθοποιό Pete Davidson, ο οποίος είναι 13 χρόνια νεότερος της.

«Αν και εύχομαι ο γάμος μας να είχε πετύχει, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει τρόπος να επιδιορθωθεί», πρόσθεσε στα νομικά έγγραφα, σημειώνοντας: «Ο Kanye δεν συμφωνεί, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι θέλω να βάλουμε τέλος στο γάμο μας».

Ο Kanye West - ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα το «Donda 2», που είναι το 11ο στούντιο άλμπουμ του - εθεάθη στο Μαϊάμι με τη νέα του σύντροφο Chaney Jones, καθώς περνούσαν από ένα κατάστημα, πριν απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα. Μάλιστα, η 24χρονη μοιάζει αρκετά με την Kim Kardashian.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.




Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail