Breaking News

Κλέλια Ρένεση για πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία, η Κλέλια Ρένεση έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ανέβασε μία φωτογραφία με ένα φλεγόμενο μαχητικό αεροσκάφος, ενώ έγραψε:

«Τόσα χρόνια με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια απ' την Ισπανία, κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά. Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου.

Να εξαρτόμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτει 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή (ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο (ηλιακή ενέργεια) ή όποιο άλλο τρόπο παραγωγής ενέργειας.

Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Και που λέει κι ο φίλος @nik0s_stef... "Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ό,τι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… άρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβιας… θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι… Αλλά το κόλπο γκρόσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο, τίποτα τυχαίο, τίποτα μη ελεγχόμενο"...

Καλή Τσικνοπέμπτη.

Υγ: Γι' αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκά στη σκεπή σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά, περισσότερη αυτονομία.»