Breaking News

Κούγιας: «Ό,τι λέει ο Λαζόπουλος το γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Λάκη Λαζόπουλο απάντησε ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού. Ο κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος είχε «φωτογραφήσει» τον γνωστό ποινικολόγο σε νέο podcast στο News247.

Χωρίς να τον κατονομάσει, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Θαύμα στη Γλυφάδα, ένας κοντός ξύπνησε ξαφνικά ψηλός. Όνομα δεν λέω... Όσο περνούν οι μέρες, αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, μου θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει απ' το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, το θυμάστε... Τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε... Και μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος... Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη; Το παράδειγμα ότι ο Λιγνάδης είναι σαν τοξικομανής δεν το βλέπω τυχαίο και το τόνισε, άλλωστε, δύο φορές ο Σάκης...».

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν άκουσα το podcast... Ήμουν δικηγόρος της κυρίας Σταμάτη. Βέβαια, σταμάτησα να είμαι δικηγόρος της την ημέρα που απέδρασε... Έχω τις αξίες μου και τις αρχές μου. Ο Λαζόπουλος, επί πολλά χρόνια, παραπλάνησε την ελληνική κοινωνική πραγματικότητα με μια διαφορετική προσωπικότητα, αυτή που πραγματικά είναι».

Και πρόσθεσε: «Παρουσιαζόταν σαν ο προστάτης των φτωχών και των δικαίων και τα βράδια ήταν σε dinner με ό,τι πιο πλούσιο άνθρωπο υπάρχει στην Ελλάδα. Με παρουσιάζει σαν κοντό, ενώ είμαι δέκα πόντους πιο ψηλός από τον Λαζόπουλο. Συγχρόνως, είναι ανήθικο να προκαλεί να με σκοτώσουν. Έλεγε ότι η σφαίρα του Κορκονέα βρήκε λάθος Αλέξη... Ό,τι λέει ο Λαζόπουλος το γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια».