Breaking News

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Κλαίει όλη η Ελλάδα γι' αυτό που έγινε και συνεχίζουμε να ακούμε αυτούς τους ανθρώπους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κόντρα του Snik με τον Light, που έδωσαν ραντεβού να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, σχολιάστηκε στο Πρωινό, όπου ειπώθηκε ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο των δύο trappers.

«Πόσο θλιβερό είναι... κλαίει όλη η Ελλάδα γι' αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να έχουμε και να ακούμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους - τους οποίους ακολουθούν παιδιά -, που λένε "ελάτε να πλακωθούμε"... Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας! Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις  - και οι δισκογραφικές - και λέγαμε για τη βία και το πώς συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται... Κι αυτοί λένε μεταξύ τους "ελάτε να πλακωθούμε". Είναι άκομψο. Δε μπορείς τη μία μέρα να λες αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί» είπε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος... Πριν από δύο - τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα τότε και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο, που κάνει τη δουλειά του, να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά και είπαν "μπράβο Snik". Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία... Τώρα ξαφνικά ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά αναπαράγουν τη βία, το σeξισμό και τον ρατσισμό και έναν τρόπο ζωής, όπου οι γυναίκες είναι σαν ιερόδoυλες...».