Breaking News

Α. Κωτσοβούλου: «Ο ρόλος μου στο Σασμό δεν υπάρχει στο βιβλίο» - Η σχέση της γιαγιάς της με τη Μ. Κάλλας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» την Αλίνα Κωτσοβούλου, που πρωταγωνιστεί ως «Άννα» στη σειρά «Σασμός» του Alpha.

«Μου περιέγραψαν το ρόλο μου στον "Σασμό", γιατί δεν υπήρχε στο βιβλίο. Όταν ήρθαν τα σενάρια, άρχισα κι εγώ να ανακαλύπτω αυτή τη γυναίκα. Χαίρομαι που κάνω αυτόν το ρόλο γιατί είναι κόντρα σε πολλά κομμάτια του χαρακτήρα μου. Η "Άννα" είναι μία γυναίκα παθητική, που δεν αντιδρά στα πράγματα, αλλά προσπαθεί να τα γεφυρώνει, να τα ισορροπεί και να τα "κουκουλώνει"», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Περιγράφοντας το πόσο την επηρέασαν επαγγελματικά και προσωπικά τα τελευταία 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης, είπε χαρακτηριστικά:

«Το πέρασα δύσκολα το κομμάτι αυτό κι ακόμα το περνάω. Δεν σημαίνει το ό,τι παίζεις σε μια σειρά, πως λύνονται και τα θέματά σου τα οικονομικά».

Μεταξύ άλλων, η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε με θαυμασμό για το σύζυγό της και την κόρη της, ενώ αποκάλυψε για τη γιαγιά της:

«Η γιαγιά μου, η Υπατία, ήταν συμμαθήτρια με τη Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών. Η γιαγιά μου έλεγε ότι η Μαρία Κάλλας φαινόταν από μικρή ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.