Breaking News

«Λύγισε» η Έλενα Κρεμλίδου: «Πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού από ένα fake προφίλ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη δική της υπόθεση σχετικά με reνenge pοrn μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία «λύγισε» στον αέρα του Πρωινού, με τη Φαίη Σκορδά να σπεύδει δίπλα της. 

Η γνωστή influencer είχε ήδη αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα μέσα από το κανάλι της στο Youtube, τονίζοντας ότι: 

«Και στα τρία βίvτεο που κυκλοφορούν, λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ... Ακόμη κι αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω;».

H Έλενα Κρεμλίδου είπε στο Πρωινό: «Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού από ένα fake προφίλ. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός... Υπάρχουν γuμνές φωτoγραφίες μου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, στις οποίες είμαι 17 ετών. Τις είχα βγάλει εγώ και τις είχα στείλει σε συντρόφους μου, που είχα εκείνη την περίοδο. Δεν ξέρω ποιος είναι από πίσω, μπορεί και κάποιος σύντροφός μου...».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Το πρώτο που έκανα - πέρα από το σοκ που έπαθα και το ό,τι ήθελα να αυτοκτονήσω -, πήρα τηλέφωνο στη Δίωξη και τους είπα τι μου συμβαίνει... Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε, αλλά μιλάω τώρα γιατί νιώθω πολύ πιο δυνατή... Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι θα το μάθει σήμερα. Η μητέρα μου το ξέρει, είναι πάντα μαζί μου...».

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό και το βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι της στο Youtube.