Breaking News

«Λύγισε» η Λίτσα Γιαγκούση: «Την περασμένη χρονιά έχασα και τα δύο αδέλφια μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν δέχθηκα σeξουαλική παρενόχληση άξια να δημοσιοποιηθεί... Ήταν κάτι άκομψο και νομίζω ότι το χειρίστηκα καλά. Χαίρομαι που μιλάνε σήμερα οι γυναίκες, κάλλιο αργά παρά ποτέ...», είπε η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Έχω ένα πρόβλημα στα μάτια και όταν είναι σε έξαρση δεν θέλω να με "χτυπάνε" φώτα, είναι λιγάκι... "οδυνηρό". Είναι μία έντονη ξηροφθαλμία, που την έχω πολλά χρόνια. Μετά από 10 χρόνια, ανακάλυψα ότι είχα θυρεοειδή, χωρίς να τον ελέγξω και μου προκάλεσε αυτό το πρόβλημα στα μάτια. Τα πρώτα χρόνια ήταν μονίμως κόκκινα».

Μεταξύ άλλων, η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για την απώλεια των δύο αδελφών της μέσα στο 2021. Εμφανώς συγκινημένη, είπε στην  Ελένη Μουστάκη.

«Μέσα στο 2021 έχασα και τα δύο αδέλφια μου, δυστυχώς. Ο πρώτος μου αδελφός ήταν αναμενόμενο να "φύγει", ήταν άρρωστος και κάπου το περιμέναμε... Ο δεύτερος πέθανε ξαφνικά μέσα σε οχτώ μήνες και αυτό ήταν που μας αποτελείωσε».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Mega.