Breaking News

Μαρία Πετεβή: «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο για τη σχέση Πηνελόπης - Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική Πηνελόπη των 
«Άγριων Μελισσών», κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τις κρίσεις πανικού που ξεπέρασε με τη βοήθεια της ψυχανάλυσης. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός είπε για τη σειρά του ΑΝΤ1:

«Στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί ότι οι Άγριες Μέλισσες έχουν τέτοια απήχηση. Μετά άρχισε να με σταματάει κόσμος στο δρόμο, να μου μιλάνε και να μου στέλνουν μηνύματα κι εκεί το κατάλαβα...

Η Πηνελόπη θα περάσει από κάποια... σκοτεινά μονοπάτια, γιατί έχει πάθει μεγάλο κακό, οπότε προσπαθεί, με "χίλιους" τρόπους, να βρει δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη. Ελπίζω να δει φως κάποια στιγμή, είναι θλιβερή η ζωή της. Δηλαδή, διαβάζω τα σενάρια στο σπίτι και δακρύζω για την Πηνελόπη... Θα ήθελα να καταλήξουν μαζί η Πηνελόπη και ο Μελέτης γιατί είναι ένας ατόφιος αληθινός έpωτας...

Υπήρχαν φορές που μέσα στη μέρα άκουγα περισσότερο το όνομα Πηνελόπη παρά Μαρία. Έμπαινα στο στούντιο βράδυ κι έβγαινα βράδυ και πήγαινα κατευθείαν στο σπίτι για να διαβάσω για την επόμενη μέρα... Οπότε πιο πολύ ζούσα σαν Πηνελόπη, πάρα σαν Μαρία».

Στο παιχνίδι «Πρώτη μου φορά», η Μαρία Πετεβή απάντησε, όταν ρωτήθηκε «Θυμήσου την πρώτη σου αντίδραση όταν διάβασες στο σενάριο ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός σου»:

«Είπα "Άντε παίξε αυτό τώρα, άντε αφηγήσου ότι είναι ο πρώτος ξάδερφος και υπάρχει αμαρτία". Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο, λες και το έκανα εγώ! Μου έλεγαν "Αηδίες, βγάλτε τους αvώμαλους από την τηλεόραση".

Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό και δεν υποστηρίζω το να εpωτεύεσαι τον ξάδερφό σου. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι εpωτεύτηκαν πολύ, έχουν το πιο αγνό συναίσθημα. Είναι δύο τσακισμένοι άνθρωποι και το μόνο φωτεινό πράγμα είναι αυτός ο μαγνήτης μεταξύ τους».

Δείτε τα βίντεο.