Breaking News

Μαρίνα Σάττι: «Ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν, ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει από το φροντιστήριο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης, τη Μαρίνα Σάττι. 

H αγαπημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, με την εξωτική ομορφιά, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την πορεία της από την Κρήτη στην Αθήνα και από την υποκριτική στη μουσική, μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια και περιέγραψε τη ζωή της σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις και δύο διαφορετικές κουλτούρες.

«Ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι είναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν μηνύματα στα social media ότι υπάρχει μια φυλή στην Ινδία, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν, ήταν πολύ ωραία. Είναι δύσκολα, βέβαια, τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική και γνώρισε την μητέρα μου, η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης, να σπουδάσει. Έχω έναν μικρότερο αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως κι αυτός εμένα. Είναι δικηγόρος», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβη, λόγω της καταγωγής της από το Σουδάν, η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε:

«Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο μπαμπάς μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο αυτό - ειδικά τότε στην Κρήτη - να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά. Θαυμάζω τη μαμά μου, γιατί εκείνη την εποχή ήταν μία προοδευτική κίνηση. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να με πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά...».

Και πρόσθεσε: «Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε πρώτη φορά μετά το Λύκειο μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου. Ήρθε ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής μου - που με πείραζε στο σχολείο - και μου είπε πόσο άσχημα ένιωσε όταν με είδε σε συνέντευξη να μιλώ για το bullying που δεχόμουν».

Για ποιο λόγο είχε να δει τον πατέρα της 13 χρόνια; «Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ. Γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω. Γύρισα κι έτσι πέρασαν 13 χρόνια», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.


Να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της (το 2018) είχε δηλώσει: «Συνειδητοποίησα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική μάλλον αρκετά μεγάλη, αφού τελείωσα το σχολείο. Στο σχολείο έπαιζα πολύ πιάνο και ήμουν μέσα σε ό,τι συνέβαινε. Είχαμε μπάντες, είχαμε φίλους που είχαν γκρουπ... Συνήθως ήμουν η πιανίστα της φάσης και όχι η τραγουδίστρια. Και είχα και τρελή ντροπή να δηλώνω τραγουδίστρια. Δεν ξέρω γιατί... μου φαινόταν "ψωνίστικο"».