Breaking News

Μ. Αθανασίου: «Ο γιος μου δεν ζει με τη Μαρία, μένει μαζί μου - Τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 13 μου και τον αδελφό μου στα 23 μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την οικογένειά του, το MeToo και τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό.

Να σημειωθεί ότι ο Μάριος Αθανασίου είχε σχέση με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού. Το 2005 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Από το 2011 είναι ζευγάρι με την φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Το 2014 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ το 2017 απέκτησαν ένα ακόμη κoριτσάκι.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε για το γιο του Αλέξανδρο, με τον οποίο μένει μαζί τα τελευταία τρία χρόνια:

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17, δεν ζει με τη Μαρία, ζει μαζί μου. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα με τη Μαρία, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει... Να μην είναι η επίσκεψη του Σαββατοκύριακου... Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία, το κάναμε με έναν τρόπο που είναι εύκολο να βλέπει συχνά τη μητέρα του... Έγινε για να χτίσει μία ωραία σχέση με τα αδέρφια του. Επειδή έχει και μια μεγάλη διαφορά ηλικίας με τα αδέρφια του, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή, δεν μπορεί να γίνει στα 25... Ο Αλέξανδρος έχει πάρει έναν ρόλο λίγο πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του».

Επίσης, ο Μάριος Αθανασίου εξομολογήθηκε για τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε πρώτη φορά όταν ήταν 13 ετών:

«Τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 13 μου. Μετά κάναμε μία προσπάθεια, αλλά δε νομίζω ότι γεφυρώθηκε το χάσμα στη σχέση μας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις το μετά. Ο πατέρας μου ζει, θέλω να είναι καλά. Έχουμε αραιά επικοινωνία, περισσότερο με τον αδελφό μου έχω. Ήξερα ότι έχω αδελφό και συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήμουν 23 ετών, εκείνος ήταν 17. Ήταν περίεργο γιατί μοιάζουμε. Ισχύει ότι "το αίμα νερό δεν γίνεται"...».

Δείτε τη συνέντευξη.