Breaking News

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Θαυμάζω τη μητέρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος (Βαρθακούρης) παντρεύτηκαν το 1986 και χώρισαν το 1998. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη (Good Job Nicky). Από το 2013, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στην Πάρο, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη ζωή της.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να τραγουδήσω, με έκοψε από πολύ νωρίς ο πατέρας μου. Μου είπε "είσαι φάλτσος"», εξομολογήθηκε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

«Για πολλά χρόνια φοβόμουν να εκτεθώ. Τώρα δεν με νοιάζει, το θέλω και το ψάχνω», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ θυμήθηκε την εποχή που, ως παιδί, ακολουθούσε τη μητέρα του στις εκπομπές της, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να γίνει και παρουσιαστής, αλλά τελικά τον κέρδισε η τέχνη της φωτογραφίας.

«Θαυμάζω τη μητέρα μου που άφησε πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν... Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου, απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη φωτογραφία, λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον "βασανίσω", βγάζοντας φωτογραφίες για να μαθαίνω. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία», είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Επίσης, εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη που έχει για τον αδελφό του Νικόλα (Good Job Nicky),  με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.