Breaking News

Π. Νάτσης: Με ιατρικό έγγραφο πιστοποίησε τη σχέση τους η σύντροφός του και αναγνώρισε τη σορό - Αλλαγή τοποθεσίας για την κηδεία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η απώλεια του Πάνου Νάτση στο τραγικό τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με το Πρωινό, η κηδεία του 31χρονου ηθοποιού θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν θα τελεστεί στη Νίκαια, όπως ανέφερε η αρχική ενημέρωση, αλλά στο Κοιμητήριο του Σχιστού. Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Νάτσης κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του.

Από την πλευρά του ο Τάσος Τεργιάκης σημείωσε ότι οι Αρχές δεν κατάφεραν να βρουν έγκαιρα τους συγγενείς του αδικοχαμένου ηθοποιού και κάλεσαν τη σύντροφό του, Διονυσία, για την αναγνώριση της σορού. Μάλιστα, η Διονυσία, για να πιστοποιήσει τη σχέση τους, επέστρεψε στο σπίτι προκειμένου να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο, το οποίο αποδείκνυε το δεσμό τους, καθώς είχε τα ονόματά τους και τις υπογραφές τους.

«Οι δύο άνθρωποι αυτοί - δεν μπορώ να το πω κιόλας -, επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια. Έκαναν όνειρα και για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία, που πιστοποιούσε ότι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με το χαρτί αυτό πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο και πιστοποίησε ότι είναι η σύντροφός του», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.