Breaking News

Όταν η Χριστίνα Σούζη συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο  χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης, η Χριστίνα Σούζη, χαμογελαστή και ευδιάθετη, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της, αλλά και μικρά «μυστικά» του καιρού. 

«Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες», αποκάλυψε η γνωστή μετεωρολόγος.

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι το Σούζη είναι το πραγματικό της επίθετο και όχι κάποιο ψευδώνυμο, ενώ είπε για την οικογένειά της:

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος είναι 9 ετών. Έχω δυο κόρες - η μία είναι παντρεμένη -, αλλά καμιά δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία. Η παντρεμένη είναι νηπιαγωγός και η άλλη ασχολείται με τη μεταναστευτική πολιτική. Και οι δύο βλέπουν τα μαθηματικά και βγάζουν... καντήλες, οπότε δεν θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τη μετεωρολογία... Έβγαζα περισσότερα χρήματα όταν έκανα ιδιαίτερα στα μαθηματικά, παρά τώρα με τη μετεωρολογία... Ο σύζυγός μου παραπονιέται που λείπω αρκετές ώρες λόγω της δουλειάς. Είναι βιολόγος, αλλά ασχολείται με το εμπόριο».

Δείτε τη συνέντευξη.