Breaking News

Ρωσίδα ακροβάτης «κρέμεται» από τα μαλλιά της σε μετρό στην Κίνα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα απίθανο και εντυπωσιακό περιστατικό καταγράφηκε πριν λίγες ημέρες στην Κίνα και συγκεκριμένα σε μετρό στην πόλη Σαγκάη.

Μία ακροβάτης από το Τσίρκο της Σαγκάης εθεάθη να κρέμεται από τα μαλλιά της, τα οποία είχε δέσει σε χερούλι επιβατών.

Η Ρωσίδα, που ονομάζεται Darina, αιωρούνταν από τα μαλλιά της, έχοντας τα πόδια της "σταυρωμένα" στον αέρα, ενώ ασχολούνταν με το κινητό της.

Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα, στις 21 Ιανουαρίου. Σαστισμένοι οι διευθυντές του μετρό, της έκαναν αργότερα ερωτήσεις, με την ίδια να εξηγεί ότι το κάνει συνέχεια ως εξάσκηση κατά τη διάρκεια του χρόνου διακοπής της λειτουργίας του Τσίρκου.

«Ασκώ αυτή την κίνηση στο Τσίρκο εδώ και μισό χρόνο. Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι είναι ένα επικίνδυνο κόλπο και δεν πρέπει να το δοκιμάσετε αν δεν εκπαιδευτείτε», είπε χαρακτηριστικά η Darina, που συμμετέχει στο Τσίρκο της Σαγκάης από το 2013.


Η αιώρηση από τα μαλλιά πιστεύεται ότι ξεκίνησε από τη Νότια Αμερική, ενώ άλλοι θεωρούν ότι "γεννήθηκε" στην Κίνα. Κάθε τρίχα πρέπει να τοποθετηθεί σωστά για την αποφυγή ατυχημάτων ή τραυματισμών.

Οι καλλιτέχνες συχνά περιποιούνται τα μαλλιά τους, έως και πέντε φορές την ημέρα και χρησιμοποιούν βιταμίνες σε μια προσπάθεια να τα προστατεύσουν και να τα διατηρήσουν δυνατά. Η πράξη μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και τους ώμους, καθώς και πονοκεφάλους και συχνά, όταν οι καλλιτέχνες είναι σε περιοδεία, παρατηρούν μια σκληρή περιοχή στο πάνω μέρος του τριχωτού της κεφαλής τους.