Breaking News

Κ. Σαββιδάκης: «Νοσηλεύτηκα 18 μέρες με κορονοϊό - Αν αποδειχθεί ότι μου προκάλεσε πρόβλημα το οξυγόνο, ίσως κινηθώ νομικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί  για 18 μέρες. Μεταξύ άλλων, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες γιατί δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό. Άκουσα να φωνάζουν ασθενείς "λύστε μας". Έδεναν κάποιους ασθενείς, που είχαν σπασμούς από τον κορονοϊό, γιατί έπεφταν από τα κρεβάτια και δεν προλάβαινε το προσωπικό να τους βοηθήσει.

Το προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει, αλλά οι συνθήκες ήταν απαράδεκτες. Υπήρχαν μέρες που δεν υπήρχε ούτε ένα σιρόπι να δώσουν στους ασθενείς... Είναι δύσκολες οι συνθήκες για όσους νοσηλεύονται.

Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ, ωστόσο ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι' αυτό έμεινα τόσες μέρες στο νοσοκομείο. Βέβαια, πρέπει να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Κάποια στιγμή θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος.

Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί, είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο... Αν αποδειχθεί ότι όντως μου προκάλεσε πρόβλημα το οξυγόνο, ίσως κινηθώ νομικά. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.