Breaking News

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιaσμό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Πέμπτη (17/2) έγινε γνωστό ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για σeξουαλική βία κατά τεσσάρων γυναικών σε γνωστό ηθοποιό...

Πρόκειται για τον πέμπτο ηθοποιό που έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, μετά την εκδήλωση του αποκαλούμενου MeToo στο χώρο των καλλιτεχνών. Η ποινική δίωξη αφορά την κατηγορία του βιaσμού κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και μη, τετελεσμένου και σε απόπειρα.  Μεταξύ των γυναικών είναι και δύο αδελφές.

Σύμφωνα με το «Open Weekend», ο γνωστός ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με δέκα καταγγελίες βιaσμού.

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να βίaσε αvήλικη, λίγη ώρα μετά από απόπειρα αυτoκτoνίας που έκανε.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η πρώτη καταγγέλλουσα, που ήταν τότε 15 χρονών, σήμερα είναι ηθοποιός και ζει στο εξωτερικό. 

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να βίaσε και την αδερφή της πρώτης καταγγέλλουσας, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών. Η κοπέλα - που έκανε απόπειρα αυτoκτoνίας, επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα και πίεση που της είχε προκαλέσει ο φερόμενος ως δράστης - εξομολογήθηκε:

«Γνώρισα τον εγκαλούμενο σε ηλικία 14 ετών, ενώ εκείνος ήταν 27, στα τέλη Αυγούστου του 2008 στην Αθήνα. Διατηρούσε σχέση με την αδερφή μου κι εκείνη τη μέρα μας είχε καλέσει στο σπίτι του για να μας κάνει το τραπέζι... Λίγες μέρες μετά, μου ζήτησε να τον επισκεφτώ στην οικία του, προκειμένου να φάμε μαζί το μεσημέρι... 

Ενώ βρισκόμουν όρθια, μπροστά από τον καναπέ, ήρθε από πίσω μου, έβαλε βiαια τα δάκτυλά του μέσα στο… και ταυτόχρονα χάιδεuε το στήθos μου. Μαρμάρωσα, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Τότε εκείνος έβγαλε τον... και άρχισε να αυvαvίζεται. Με πήραν τα κλάματα, άρχισα να φωνάζω και τότε σταμάτησε. Με ρώτησε αν έχω ξαναδεί... Μου είπε πως δεν έγινε κάτι κακό, να μην νιώθω άσχημα και να μην πω σε κανέναν τι συνέβη. Ταυτόχρονα, με πήρε στην αγκαλιά του, λέγοντάς μου ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας, χαϊδεύοvτάς με σε όλο μου το σώμα...

Αργότερα, ευρισκόμενοι οικογενειακώς στην Αθήνα, γεμάτη τύψεις απέναντι στην αδελφή μου γι' αυτά που είχα υποστεί - θεωρώντας ότι ήταν δική μου ευθύνη -, αποπειράθηκα να αυτoκτονήσω. Η αδερφή μου με πρόλαβε τελευταία στιγμή, όταν είχα ήδη γείρει το σώμα μου στα κάγκελα του μπαλκονιού. Έπαθα κρίση υστερίας και η αδερφή μου με έγδuσε και με έβαλε στο μπάνιο, προκειμένου να με ηρεμήσει.

Δυστυχώς, ευρισκόμενη σε πανικό, έσπευσε να φωνάξει τον εγκαλούμενο, για να μας βοηθήσει. Πράγματι εκείνος ήρθε στο σπίτι και αμέσως διέταξε την αδερφή μου να βγει έξω από το μπάνιο... Τότε, ευρισκόμενος μόνος του μαζί μου - έχοντας μόλις διασωθεί από απόπειρα αυτoκτονίας - το αvώμαλo κτήνος έβαλε τα δάκτυλα του μέσα στο.., ρωτώντας με αν μου αρέσει. Μου επιτέθηκε και πάλι τα Χριστούγεννα...».

Δείτε το βίντεο.