Breaking News

Β. Σταυροπούλου: Η εγκυμοσύνη, ο γάμος και το διαζύγιο - «Tο κυριότερο χαρτί στον έpωτα δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε για το ξεκίνημά της, τις σπουδές, το θέατρο, την τηλεόραση και γενικότερα για τη διαδρομή της, ενώ αναφέρθηκε και στον φίλο και επί χρόνια συγκάτοικό της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός - που συγκινήθηκε όταν μίλησε η κόρη της Δανάη Μπάρκα - εξομολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα στη ζωή μου. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου χρόνια. Νομίζω ότι ο γάμος δεν θα ερχόταν σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ ακόμα πάρα πολύ, ακριβώς γιατί είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί. Βέβαια, μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι, λοιπόν, χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης, με τον οποίο εξακολουθώ να έχω πολύ καλές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έpωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης».

H Βίκυ Σταυροπούλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, ενώ τόνισε: «Δεν ξαναπαντρεύτηκα επειδή είχα ένα παιδί, οπότε ένιωθα ήδη ολοκληρωμένη... Ο έpωτας στη ζωή μου έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Σε όλους παίζει μεγάλο ρόλο, πόσο μάλλον σε μια ταξιδιάρα ψυχή σαν εμένα... Πρώτα θα με γοητεύσει κάποιος εγκεφαλικά και μετά θα με γοητεύσει οτιδήποτε άλλο... Ευτυχώς, το κυριότερο χαρτί στον έpωτα δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση. Η ομορφιά είναι αδιαμφισβήτητα ένα δυνατό χαρτί, αλλά αν μείνουμε μόνο στο περιτύλιγμα και μέσα δεν υπάρχει ομορφιά, αναλώνεται γρήγορα...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.