Breaking News

Στις 25 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Παρασκευής (11/2), ξεκίνησε η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιaσμούς, τριών ανήλικων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Στα δικαστήρια, εμφανίστηκαν μαζί οι τέσσερις μηνυτές του, ενώ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έφτασε με χειροπέδες πισθάγκωνα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Η δίκη διεκόπη για τις 25 Φεβρουαρίου, μετά από αίτημα του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι θα ζητήσει διακοπή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει ο ίδιος.

Πριν την ανακοίνωση της διακοπής της δίκης, η Κέλλυ Χεινοπώρου μετέφερε στο Πρωινό τις εξελίξεις από τη δικαστική αίθουσα, αναφέροντας ότι, μόλις κληρώθηκαν οι ένορκοι, ο Αλέξης Κούγιας εξαίρεσε τρεις γυναίκες δικαστές. Η τελική σύνθεση της έδρας αποτελείται από τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες.

Όπως τονίστηκε στο ρεπορτάζ του Πρωινού, η εξαίρεση έγινε επειδή οι γυναίκες πιθανώς να είχαν μεγαλύτερο μένος εναντίον του πελάτη του, λόγω του φύλου τους.

Δείτε τα βίντεο (στο τελευταίο το ρεπορτάζ του Mega).