Breaking News

Survivor - Το συμβούλιο των εκπλήξεων: Δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο Λιανός ανακοίνωσε τα στατιστικά των παικτών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Μαχητές επέστρεψαν στις νίκες στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής. Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός επιφύλαξε εκπλήξεις στους παίκτες.

Οι Μαχητές «έσπασαν» το νικηφόρο σερί των Διασήμων, επικρατώντας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας με 10-7 και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί.


Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας των Διασήμων, νίκησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.


Αργότερα επικράτησε ένταση στην παραλία των Διασήμων, με τη Βρισηίδα να εκνευρίζεται που κάποιοι δεν άκουσαν τις συμβουλές της στο αγώνισμα με τους Μαχητές.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός επιφύλαξε μια έκπληξη στους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε τα στατιστικά τους από την αρχή του Survivor (αντιστοιχία νικών - ηττών).

Στην ομάδα των Μαχητών, οι τρεις πρώτοι είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη


Στους Διάσημους, πρώτος είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ακολουθούν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Ακολούθησε νέα έκπληξη, καθώς μετά την πρώτη ψηφοφορία των Διασήμων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη.

Από τις δύο ψηφοφορίες αναδείχθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.